avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa - demisia de la locul de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa - demisia de la locul de munca

Buna ziua,
Urmeaza sa accesez un credit prin prima casa pentru achzitionarea unui apartament. Intrebarea mea este daca ar fi vreo problema daca mi-as da demisia dupa achizitionarea apartamentului (dupa ce as incepe plata ratelor) pentru a pleca in strainatate. Mentionez ca in strainatate as avea un loc sigur de munca si legal. Banca ar trebui anuntata de acest lucru sau nu are treaba atata timp cat as plati la timp ratele? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Damiana64 , utilizator 21:44, 9 Martie 2017
La incheierea contractului cu banca se girează cu imobilul nou cumparat, banca rămânând proprietar până la achitarea integrală a locuintei. In cazul in care nu respectati contractul, locuinta vă este luată si pierdeti si suma pe care ati achitat-o până atunci. Pe mine de 1 an nu m-a intrebat nimeni nimic atât timp cât la data scadenta stabilită lunar, banca are in cont rata lunară, cred că nu ii interesează cum si de unde obtii veniturile. Scuze că nu am raspuns in termeni juridici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darea in plata simionelgeorgeta simionelgeorgeta In 2011 am contractat un imprumut de 35000 euro.scadent in 2022. Pana la data actuala am achitat 17000 euro + dobanda, ramanand sa achit pana la data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! parintii mei au achizitionat in 1991, cu plata in ... C.L. C.L. Buna ziua! Parintii mei au achizitionat in 1991, cu plata in rate, apartamentul in care locuiau deja (mentionez ca apartamentul era locuinta de serviciu, ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara rares05 rares05 anul trecut s-a pronuntat divortul intre mine si sotia mea, prin care s-a stabilit plata unei pensii alimentare 1/4 din venitul meu, dar din momentul in care ... (vezi toată discuția)