avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita pensie de intretinere neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita pensie de intretinere neplatita

Buna ziua,numele meu este Marilena si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am o hotarare definitiva pentru neplata pensiei de intretinere catre un minor si va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in executare aceasta hotarare. Persoana care trebuie executata se afla in Itaia,are acte acolo.M-am judecat de 2 ani in zadar,a fost condamnat a 1 an de inchisoare cu suspendare ,va rog foarte mult sa ma invatati ce trebuie sa fac.
Va mutumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Am depus pangere penala dar mi sa spus ca este foarte complicat,ca nu am prea mute sanse.Chiar nu exista nici o lege pt o persoana care nu plateste cu rea credinta pensie copilului? Am specificat pe plangere toate datele lui[codice fiscal,adresa unde locuieste,unde lucreaza],M-am saturat sa umblu prin tribunal [din 29 sept 2008] fara nici o rezolvare.
Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista o lege prin care se poate recupera pensia neplatita din 29 sept 2008,sa-mi spuneti daca mai am ceva de facut,va rog foarte mult
Ori urmariti rezultatul cercetarii penale, inteleg ca ati depus o noua plangere penala, ori incercati sa puneti hotararea in executare in Italia. Alta varianta nu exista

informatii utile aveti in link la pct 18, privind obtinerea pensiei din strainatate
[ link extern ]
Pentru mai multe informaţii, petenţii se pot adresa cu o cerere, la care pot anexa, după caz o copie a sentinţei, autorităţii române transmiţătoare şi primitoare, şi anume Ministerului Justiţiei, Direcţia Drept Internaţional şi Cooperare Judiciară, Serviciul Cooperare judiciară internaţională în materie civilă şi comercială, str. Apolodor nr. 17, Sector 5 Bucureşti, cod 050741, Fax: + 4037 204 1079, Email: ddit@just.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara hera2001 hera2001 Buna ziua, Am o fetita de 14 ani ( sunt divortata de cand avea 1,6 ani iar in hotararea de divort ii revine 1/4 din veniturile tatalui) primesc la 2-3 luni ... (vezi toată discuția)
Obtinerea pensiei alimentare din strainatate denismihut denismihut Doresc sa stiu ce sanse am sa primesc pensia alimentara din strainatate (tatal lucreaza in USA cu contrac de munca )daca solicit punerea in aplicare a ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere tata rezident spania ContSters78644 ContSters78644 sint divortata copil de 16 ani.de 6 ani tatal fetitei a plecat definitiv in spania si nu a mai platit pensie alimentara.este rezident cu scte in regula si ... (vezi toată discuția)