avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata per ora in Centrele de permanenta in zilele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata per ora in Centrele de permanenta in zilele libere si sarbatori legale

Medicii si cadrele medicale sunt platite pentru desfasurarea activitatii in Centrele de permanenta prin inmultirea orelor efectuate cu tariful orar stabilit prin ordinul MS 697/ 2011. De ce pentru orele efectuate in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale nu se aplica sporul de 100% conform Codului Muncii ?

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)
La bugetari nu se platesc zilele nelucratoare,lucrate evasinai evasinai Daca intr-o luna sunt 160 ore (20 zile) lucratoare, si o persoana lucreaza 160 ore din care 24 ore lucrate sambata sau duminica si 8 ore lucrate intr-o ... (vezi toată discuția)
Rog formula de calcul a orelor suplimentare neplatite si ce taxe cuprinde suma de platit. dscalin dscalin Buna ziua, v-as ruga frumos, sa ma ajutati sa calculez plata orelor suplimentare efectuate de mine si nerecompensate corespunzator legii de catre fostul ... (vezi toată discuția)