avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renovare spatele casei in curtea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renovare spatele casei in curtea vecinului

Buna ziua,
Am cumparat anul trecut o casa pe care am renovat-o, mai putin un perete la care accesul il pot avea doar prin curtea vecinului. Anul acesta vreau sa izolez acel perete al casei dar, din pacate pentru mine, am un vecin mai putin politicos si nu imi da voie sa lucrez la acel perete. Avand in vedere ca acel perete este proprietatea mea, exista vre-un temei legal prin care sa il pot obliga sa-mi dea voie sa execut lucrari de intretinere la peretele casei mele?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ADRIAN SORIN DAJ , utilizator 14:15, 27 Decembrie 2022
Dupa mai multe cautari, am gasit o discutie pe aceeasi tema tot aici pe forum.
www.avocatnet.ro/content/for...
Renovare locuință pe proprietatea vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie termica spre vecini nccncc nccncc Buna ziua. Locuim la casa (in Ploiesti). Am inceput lucrarile de reabilitare termica si vecina spre care e spatele casei noastre nu e de acord sa izolam casa ... (vezi toată discuția)
Găsesc rezolvare? acordul vecinilor pentru izolarea termică LauraTinuta LauraTinuta Bună ziua! Am o problema și nu știu Cum sa îi găsesc rezolvarea. Locuinta mea formata din 3 camere și un hol (locuiesc la casă ) are spastele casei ... (vezi toată discuția)
De ceva timp am cumparat o casa intr-un oras de provincie.deschiderea ... tudor_11 tudor_11 de ceva timp am cumparat o casa intr-un oras de provincie.deschiderea la strada e destul de mica,cam asa fiind majoritatea proprietatilor pe-aici pe strada. ... (vezi toată discuția)