avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum combat sustinerile dintr-o intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum combat sustinerile dintr-o intampinare?

buna ziua, sunt la al 3 lea termen si incriminatii au facut preantampinare aducand inscrisuri false si nerelevante...ce pot face eu? o preintampinare la preintampinare? unde sa scriu si sa dovedesc netemeinicia inscrisurilor....sau pur si simplu scriu ce consider, o fac in 3 exemplare o duc la grefier si astept termenul sa vad ce se mai intampla...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:56, 24 Aprilie 2012
Este vorba despre reclamant intr-un proces civil, are probe, inscrisuri oficiale care sustin cauza, insa se afla in dubiu daca avocatul va depune sau nu concluziile, eventual la timp si daca nu le depune ce se intampla?
Edit: procesul se afla in recurs.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
Ayaz, utilizator
Ati castigat sau ati pierdut la fond?
am pierdut
O puteti intitula Precizari la intampinarea depusa de parat si se poate depune inainte de termen daca nu va prezentati si la termen daca va prezentati.
Faptele paratilor au fost combatute cu probe solide de catre partea adversa, respectiv de catre reclamant, cu toate astea nu a avut castig de cauza pe fond. In recurs, probele reclamantului s-au inmultit, probe certe, concludente...grija ce-i framanta mintea (reclamantului) este daca va avea ceva de suferit in cazul in care avocatul (reclamantului) nu depune concluziile scrise care sunt deja intocmite si in cazul acesta ar merge el sa le depuna dar nu stie unde anume la tribunal sa le depuna, la biroul de relatii cu publicul sau unde? Dezbaterile s-au incheiat, instanta ramanand in pronuntare - termen 27.04.2012 si dispunand avocatului reclamantului sa depuna concluziile scrise, din partea paratilor neprezentandu-se nimeni la niciun termen nici pe fond, nici la recurs si nici nu au fost reprezentati de un avocat; au cerut in schimb judecata in lipsa.
Multumesc pt raspunsuri! Cu stima, Ayaz.

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare sau note si concluzii? Marius M Marius M Un prieten a chemat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei, aratand in cerere ca aceasta institutie trebuia sa aplice din oficiu o majorare... ... (vezi toată discuția)
Note scrise Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G cu cat timp inainte de termen se pod depune notele scrise? am auzit ca inainte cu 3 zile dosarul ajunge la judecator si nu se mai poate!? (vezi toată discuția)
Concluzii scrise, discutie procedurala calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa va intreb urmatoarea chestie: Am avut primul termen, debitoarea mi-a depus intampinare, eu am depus o expertiza contabila simpla ... (vezi toată discuția)