avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp se comunica o hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp se comunica o hotarare judecatoreasca?

Dupa cat timp se trimite prin posta o sentinta judecatoreasca.Mentionez ca verdictul a fost dat pe data de 8.03.2012?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
babycika, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 1 Iunie 2023
In cat timp se trimite o sentinta judecatoreasca prin posta?
Mentionez ca este vorba de drepturile parintesti ale unei minore.
Verdictul a fost dat pe data de
07. 01. 2021
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
Alhassan, utilizator
Buna ziua, recent am venit in Italia in vacanta si am fost rdicat de catre politia de aici, am aflat ca a fost inchis un proces in 2018, iar eu nu am mai fost din 2015, acum practic ar trb sa execut 1an si 4 luni sau sa platesc 150000 de euro, faptul este ca eu nu am fost informat in legatura cu absolut nimic nici macar contactat, posta, telefon etc. Ce pot face in momentul de fata?
Daca ia dat executare 5 luni și sa suspendat ia dat semnătura la probatiune și mai are un mandat european îl mai poate extrada acolo?
Am avut proces pe data de 21 decembrie 2022 in calitate de reclamant cu ,casa de pensii Ilfov.S a hotărât să îmi fie plătit onorariul avocatului și sa admis cererea de recalculare a pensiei.Au trecut aproape 3 luni de la hotărâre și nu am primit nimic.Cat durează până când hotărârea instanței va fi aplicată.Multumesc.
Buna ziua hotărârea mea a fost pronunțată in data de 11/05/2022,cât dureaza ca sa primesc sentința acasă ? 30 de zile lucrătoare sau normale gen pe 11/06/2022 ar trebui sa o primesc. Și in caza ca nu o primesc ce pot face? Din păcate avocata mea cu care am colaborat și am câștigat procesul mi-a vorbit urat ca gen tot o stresez cu mesaj etc dar nah dacă nu înțeleg termeni de judecată ce pot face eu sunt in Anglia și pe 13 Iunie voi merge in România dar pe 27 ar trebui sa vin înapoi in Anglia dar nu voi putea dacă nu am aceea sentința ca sa ii pot face certificatul de naștere românesc ai pașaportul fetiței nu pot face nimica ca sa repezeam puțin procesul? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
Dianaloredana96, utilizator

Alte discuții în legătură

Apel unui proces verbal de contraventie laur90 laur90 Am un proces verbal de contraventie . In data de 2.12.2014 am avut verdictul final \\" se admite cererea \\\\" .Astazi in data de 7.04.2015 am primit prin ... (vezi toată discuția)
Divort-timp de redactare si comunicare hotarare ? simina-irina simina-irina in cat timp se elibereaza o sentinta judecatoreasca de la terminarea procesului de divort?va rog sa-mi raspundeti,am terminat divortul dupa spusele avocatei ... (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)