cred ca n-e indepartrtam de subiect!am intrat in filozofie!ce este asta?nici macar cei mai mari filozofi nu au cazut de acord in privinta definitiei!acelasi lucru cum se defineste un intelectual!sa aiba o facultate,si sa stie cateva titluri de carti la moda.defapt toti oamenii suntem intelectuali,pentru ca originea cuvantului,definita ca atare ,este--CEL CE GANDESTE,nu numai cei care au o facultate sau universitate!
stimate user, daca matusa dvs are si alti mostenitori, nerezervatari, acestia trebuie indicati notarului, acestia sa isi exprime optiunea si abia apoi se elibereaza certificatul. nu confundati notiunile.
tacere?nu doream decat un comentariu, specializat, de ce un an si nu cinci,daca sunt taxe si impozite de platit la stat.cine l-e plateste? alte penalizari alte procese?cine castiga?av.....si statul care legifereaza legile gandite de primii.BRAVO,succes!
Cred ca vi s a raspuns la ce ati intrebat! Asta este legea asta este termenul dw optiune succesorala....nu platiti penalitati...impozitul il platiti oricum in calitate de mostenitor pt bunul imobil....este tacere pt ca vi s a raspuns stimate domn...nu stiu ce mai doriti ...
Succesiune
Bogdan62
Tatal meu s-a recasatorit in anul 1973,fara a rezulta vreun descendent,eu fiind singurul lui copil,care ii port numele.Sotia lui care a decedat,are o sora cu o ... (vezi toată discuția)