avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilire valoare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilire valoare apartament

Pentru aprecierea valorii unui apartament,stiu ca din suma stabilita de catre primarii se scad imbunatatirile aduse imobilului. Centrala termica si izolatia termica se iau si ele in considerare?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eco_danny , utilizator 16:32, 21 Aprilie 2012
Stabilire valoare apartament: Ca sa fiu mai clara.este vorba despre succesiune si doresc sa stiu care este valoarea apartamentului;in tabelele de la primarii(aflate si la cabinetele notariale) exista niste valori (in care se iau in considerare vechimea,riscul seismic,etc.) si din aceasta valoare se scad imbunatatirile aduse de persoana care a locuit intotdeauna in acel imobil (reparatii,varuit,gresie...etc...)Ma intereseaza daca si termosistemul si centrala termica se iau in considerare ca si imbunatatiri si se scad din valoarea apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament de la stat, evaluare cu tot cu imbunatatiri ContSters380314 ContSters380314 Buna seara! Matusa mea locuieste din 1982 intr-un apartament de 2 camere ,suprafata de aproximativ 47 mp si pentru care plateste luna de luna chirie catre ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri sanda2s sanda2s Buna ziua, am o mare problema, de aceea am nevoie de sfaturi si ajutor. Sunt casatorita din anul 1999 si urmeaza ca pe data de 24 februarie sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Abandon familial, partaj bun comun ciobanuconstantin ciobanuconstantin Acum 17 ani ,sotul a parasit domiciliul conjugal ,sotia raminind in apartament cu 2 copii inca minori,aducind multiple imbunatatiri locuintei. ... (vezi toată discuția)