avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartire avere inainte de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartire avere inainte de casatorie

Buna ziua si Hristos a Inviat !

Am o nelamurire, m-au "inundat" prea multe pareri fara sa fie argumentate cu baza legala, asa ca m-am decis sa apelez la dvs.
Daca mama este casatorita si are doi copii necasatoriti cum este mai bine sa se imparta averea , inainte sau dupa casatoria copiilor ( peste ani si ani ca si mostenire, in caz de decesul mamei ) , tinand cont de eventual divort al copiilor sau , Doamne fereste, mai rau ?
Daca ma ajutati si cu legi e si mai bine .

Multumesc,
M.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:45, 19 Aprilie 2012
De ce credeti ca doar avocatul poate consilia partile?!
Eu I am dat acest sfat doamnei Pentru ca am vazut o determinata sa faca acest lucru sa si regleze treburile din timpul vietii..ceea ce mi se pare un lucru cu scaun la cap...
Insa cum cu dvs discutiile sunt interminabile ....pe acest gen de subiect ...ma retrag...:)
Ma refeream la consultatia juridica.
Multi cred ca pe forum pot obtine o consultatie juridica.
Nimic mai fals...
Despre acest lucru era vorba...
Daca considerati ca se pot oferi pe forum consultatii juridice ma retrag eu...:ohyes:
Revin cu o ultima precizare.....nu ma refeream la forum....ci la lumea reala......nu numai avocatii pot consilia partile.....mai sunt si alte categorii de juristi care pot face asta.....
Pe doamna mi am permis sa o sfatuiesc far a sa ma gandesc ca ar valora consultatie...in fond pe forum se exprima pareri, opinii, experiente, sfaturi, schimb de experienta.....
Ei.....si oricum dvs nu va retrageti niciodata....:) dintr o discutie daca nu aveti ultimul cuvant....asa ca ......;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire avere prin acordul partilor lucit lucit Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Parintii traiesc. Ei au o casa cumparata impreuna in care locuiesc, iar tatal are alte 2 case si terenuri la tara, ... (vezi toată discuția)
Imparteala de ascendent emiliamaria emiliamaria Va rog sa ma lamuriti in ce situatie se foloseste aceasta procedura? (vezi toată discuția)
Buna ziua. se poate realiza partaj succesoral pentru copii cât ... mire09 mire09 Buna ziua. Se poate realiza partaj succesoral pentru copiii cât sunt în viață eu și soția mea? (vezi toată discuția)