avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social SRL, PFA (aceeasi locatie)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social SRL, PFA (aceeasi locatie)

O lamurire va rog

In cazul in care un SRL are sediul social intr-un apartament cu 2 camere, mai este posibil sa isi mai faca sediu social una sau doua PFA, daca da trebuie vre-o procedura speciala sau se inregistrea pur si simplu cu acordul proprietarului?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:12, 19 Aprilie 2012
In alta camera se mai poate stabili un sediu social (SRL) sau profesional (PFA), dupa caz. Se incheie un contract de inchiriere sau de comodat cu proprietarul cu mentiunea ca se va stabili sediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Apartament propriu si sediu firma halesday halesday Buna, Sunt proprietar al unui apartament (proprieate personala). Aici am inregistrat si un sediu de firma (firma mea). Vreau sa vand imobilul. Noul ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)