avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DOMENIUL PUBLIC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DOMENIUL PUBLIC

In anul 2008 a fost promovata o HG de transmitere a unui teren di domeniul public si concesiunea unei entitati, in administrarea altei entitati. Predarea -primirea trebuia sa se intample prin semnarea unui protocol de predare-primire in termen de 30 de zile de la publicarea HG. Din cauza unor necorelari intre inregistrarile scriptice si rezultatul masuratorilor privind suprafata in discutie, adica in HG si in sciptic se stipula o suprafata de 19.000 mp si in realitate erau doar 17.000mp nu s-a realizat predarea primirea si nici nu s-a procedat la o rectificare a HG sau la anularea acesteia. Acum se pune problema abrogarii HG, dar nu stim ce implicatii poate sa aiba. Oricum si o entitate si cealalta doreste sa nu se mai intample predarea- primirea, dar se pune problema cine sa promoveze HG si cum sa fundamenteze ca in tot acest timp s-a stat cu mainile la spate. Eu, care trebuia sa primesc imi este cam teama sa formulez o nota de fundamentare...desi se cam doreste.

Alte discuții în legătură

Dosar cadastru ContSters50658 ContSters50658 Buna ziua! Pentru trecerea unei parti de teren proprietate publica din concesiunea unei societati in administrarea alteia, am inteles ca trebuie facuta o ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren aferent cotescu cotescu Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoare problema: Am inchiriat pe termen de 10 ani un imobil de la un consiliu local. In urma actului de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)