ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 Miha303	                   

Ce vechime este necesara pentru a beneficia de pensie anticipata pentru o persoana (femeie) care a lucrat 16 ani, 11 luni si 9 zile in grupa a 2-a de munca, 6 ... (vezi toată discuția)
	                    Miha303	                   

Ce vechime este necesara pentru a beneficia de pensie anticipata pentru o persoana (femeie) care a lucrat 16 ani, 11 luni si 9 zile in grupa a 2-a de munca, 6 ... (vezi toată discuția)

Muza Mioara elvira	                   

sunt nascuta pe data de 7 septembrie 1957,am 30 ani vechime in munca,  8,6 ani grupa 1 restul grupa2 ,sunt pensionata medical din 2007  iunie grupa2 , cand pot ... (vezi toată discuția)
	                    Muza Mioara elvira	                   

sunt nascuta pe data de 7 septembrie 1957,am 30 ani vechime in munca,  8,6 ani grupa 1 restul grupa2 ,sunt pensionata medical din 2007  iunie grupa2 , cand pot ... (vezi toată discuția)

elniculae	                   

Sunt născuta în ianuarie 1957. Am 30 de ani vechime din care 19 ani în grupa II, și am absolvit, cu diplomă, 5 ani facultate. Am și trei copii. ... (vezi toată discuția)
	                    elniculae	                   

Sunt născuta în ianuarie 1957. Am 30 de ani vechime din care 19 ani în grupa II, și am absolvit, cu diplomă, 5 ani facultate. Am și trei copii. ... (vezi toată discuția)