avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere copii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere copii

eu si sotul meu lucram la aceeasi firma ,cans se dau bani pentru copii de sarbatori primeste doar sotul eu nu#-o copii fiind trecuti la elX-( este normal?nu trebuie sa primesc si eu doar sunt salariata acolo...ce drepturi am eu?unde ma pot adresa?????????multumesc:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:44, 6 Decembrie 2008
Nu consider ca este corect asa ceva.
Daca se acrda, trebuie acordat tutror angajatilor care au copii, nu doar unora. Faptul ca ambii soti sunt salariatii aceluiasi angajator nu este un motiv pentru a nu acorda aceste tichete.
Daca ne luam dupa textul de lege, acordarea tichetelor cadou nu este obligatorie ....:)
Nu este obligatorie acordarea acestor tichete, la ca si in cazul tichetelor de masa, dar daca angajatorul opteaza pentru acordarea acestora, nu este normal sa acorde tuturor angajatilor?
nikol.ilea a scris:

Nu este obligatorie acordarea acestor tichete, la ca si in cazul tichetelor de masa, dar daca angajatorul opteaza pentru acordarea acestora, nu este normal sa acorde tuturor angajatilor?

Normal poate, dar nu si legal , intrucat nu exista o prevedere legala in acest sens .... poate doar in CCM pe unitate sau in regulamentul intern al societatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadouri craciun ptr.copiii salariatilor camicami camicami Buna tuturor, daca un salariat are 3 copii minori, are dreptul sa primeasca de 3 ori 150 lei ,neimpozabili, sau doar 150 lei neimpozabili si restul ... (vezi toată discuția)
Cadouri/tichete cadou de craciun pentru copii marina_72 marina_72 Buna seara, Va rog frumos ajutati-ma si pe mine in urmatoarea speta: sunt divortata de sotul meu de mai multi ani, copiii fiindu-mi incredintati mie. Conform ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou iustinac iustinac Buna ziua, am o intrebare legata de acordarea tichetelor cadou cu ocazia sarbatorilor legale: Codul Fiscal art (55) al (4) (a) spune...\\"nu sunt incluse ... (vezi toată discuția)