eu si sotul meu lucram la aceeasi firma ,cans se dau bani pentru copii de sarbatori primeste doar sotul eu nu#-o copii fiind trecuti la elX-( este normal?nu trebuie sa primesc si eu doar sunt salariata acolo...ce drepturi am eu?unde ma pot adresa?????????multumesc:((
Nu consider ca este corect asa ceva.
Daca se acrda, trebuie acordat tutror angajatilor care au copii, nu doar unora. Faptul ca ambii soti sunt salariatii aceluiasi angajator nu este un motiv pentru a nu acorda aceste tichete.
Nu este obligatorie acordarea acestor tichete, la ca si in cazul tichetelor de masa, dar daca angajatorul opteaza pentru acordarea acestora, nu este normal sa acorde tuturor angajatilor?
Nu este obligatorie acordarea acestor tichete, la ca si in cazul tichetelor de masa, dar daca angajatorul opteaza pentru acordarea acestora, nu este normal sa acorde tuturor angajatilor?
Normal poate, dar nu si legal , intrucat nu exista o prevedere legala in acest sens .... poate doar in CCM pe unitate sau in regulamentul intern al societatii respective.
Tichete cadou
iustinac
Buna ziua,
am o intrebare legata de acordarea tichetelor cadou cu ocazia sarbatorilor legale:
Codul Fiscal art (55) al (4) (a) spune...\\"nu sunt incluse ... (vezi toată discuția)