avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fostul medic de familie refuza sa imi elibereze fisele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fostul medic de familie refuza sa imi elibereze fisele medicale

Buna ziua,

In ultima vreme ma confrunt cu o problema la care as dori un sfat pentru a o rezolva.
as dori sa imi schimb medicul de familie deoarece sunt foarte nemultumita de dansa, cat timp am fost la ea nu am beneficiat niciodata de serviciile ei cand am avut nevoie ( adeverinte, retete, concedii medicale etc). de cate ori ma duceam la dansa ma amana sau imi spunea ca nu imi da. Ma plimba zile intregi fara a-mi da nici macar reteta pentru antibiotice pentru fetita mea. din acest motiv am hotarat sa ma retrag sa imi schimb medicul de familie, dar ca o alta surpriza in momentul cand am vrut sa scot fisa de la dansa nu a vrut sa imi dea fisa mea si a fetitei mele. Precizez ca m-am dus cu cerere de negatie de la celalalt medic, cel nou si copie dupa buletin. Eu m-am gandit sa fac o plangere impotriva ei. Imi poate spune cineva unde pot face acesta plangere, pentru a-mi recupera fisele? nu as dori sa ma mai plimbe fara nici un rezultat.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: AuraA23 , utilizator 11:29, 22 Februarie 2017

Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,

Si eu am aceeasi problema. Am schimbat medicul de familie fiindca nu eram multumita. Am facut analize de sange si mi-a spus ca am nu stiu ce afectiune la rinichi, iar la putin timp, pe aceleasi analize mi-a spus ca nu am nimic. Asa ca am mers la alt medic de familie din oras. Fisa medicala nu a ajuns la medicul al doilea, iar acum fiindca m-am mutat din oras am schimbat din nou medicul de familie (cel initial fiind destul de departe) si am nevoie de fisa de la primul medic si de vaccinurile facute (e urgent sa stiu ce vaccinuri am facut). Am mers la primul medic de familie si imi spune ca mi-a dat fisa in momentul in care am plecat de la el (nu am primit nimic), iar daca i-am spus ca nu mi-a dat nimic si am cerut sa ma uit in registre, mi-a adus un registru vechi in care nu ma regasesc. Nu cred ca aceste registre se arunca peste noapte si nu inteleg care e interesul medicului, ce face cu fisa mea medicala? Si cum ramane cu sanatatea mea? E o chestiune de urgenta si nu stiu cum pot sa aflu ce vaccinuri am facut si in ce perioada. Cui ma pot adresa? Viata mea este in joc. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare medic de familie Margelan Margelan Buna ziua, Doresc sa-mi schimb medicul de familie din anumite motive pe care nu as vrea sa le mentionez aici. Am primit de la ,,noul'' medic o cerere de ... (vezi toată discuția)
Art.12.anexa i din norme aplicare coca2012 RADU707 RADU707 Buna ziua! Mai este valabila prevederea art.12.Anexa I din Norme aplicare COCA2012,care la art.12 mentioneaza: ART. 12 Persoanele înscrise care doresc ... (vezi toată discuția)
Medic familie - fisa medicala poate fi ridicata personal? IuliaIspas IuliaIspas Buna ziua ! Fisa medicala a pacientului, este obligatoriu sa fie trimisa prin posta noului medic de familie sau se poate ridica personal si in ce conditii. ... (vezi toată discuția)