avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... hotarare divort tip UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

hotarare divort tip UE

Sunt divortat printr-o hotarare definitiva. Mi se cere un formular tip UE, care nu mai trebuie tradus si legalizat, (certificat, hotarare, act, nu stiu precis denumirea ) . Cine elibereaza asa ceva
si ce acte sunt necesare ?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: zboldis , utilizator 17:09, 22 Aprilie 2012
Unde ati divortat ? Cine va cere formularul de tip UE si unde va trebuie?
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
Justitiarul71, utilizator
Multumesc pentru atentie.
Divortul s-a pronuntat la Judecatoria Oradea.
Actul i-mi este necesar pentru cetatenie maghiara. Nu mai tin minte denumirea actului ce mi se cere (certificat, sau ce denumire), dar mi s-a spus ca este in mai multe limbi si nu trebuie tradus.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare si demersuri pentru dobandirea cetateniei maghiare Szikla Szikla Salutari As dori sa intreb ce acte sunt necesare pentru depunerea dosarului pentru cetatenia maghiara , stiu ca trebuie depus la Consulatul Maghiar din Cluj ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)