avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calitate de martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calitate de martor

Hristos a inviat!
Situatie juridica: martor chemat in instanta - pt fond - trafic de persoane; martorul nu este in tara, pana sa ia decizia de a si alege un aparator, ce ar trebui sa faca? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters224740 , utilizator 10:06, 26 Aprilie 2012
Va multumesc pentru raspuns, d-na avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor in faza de urmarire penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 As dori sa stiu daca audierea martorilor in faza de urmarire penala este obligatorie a se face in prezenta inculpatului sau a reprezentantului acestuia, atita ... (vezi toată discuția)
Martor suspect.dreptul avocatului martorului de a depune cereri in faza de urmarire penala CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce parere aveti,avocatul martorului suspect are dreptul de a-si apara clientul care are calitatea de martor dar este suspectat in mod evident ca a comis ... (vezi toată discuția)
Articolul 260 c.p. oana loredana oana loredana Am fost citata ca martor intr-un dosar penal ( la Parchet - DGA ) si m-am prezentat insotita de un avocat deoarece nu cunosteam obiectul cauzei pentru care am ... (vezi toată discuția)