Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza hotararea?
Ce acte sunt necesare in vederea executarii silite a angajatorului? Este necesara si o cerere de investitura?
Va rog sa imi specificati daca se poate toate etapele si actele necesare in vederea procedarii la executarea silita a angajatorului.
Referitor la hotararea judecatoreasca obtinuta am urmatoarele intrebari:
Am obtinut in hotarare atat plata salariilor neachitate de angajator cat si obligatia angajatorului de a-mi achita contributiile aferente pensiei neachitate pentru perioada in care am fost angajata lui.
Am fost astazi la executorul judecatoresc si mi s-a comunicat faptul ca el imi poate recupera doar salariul si cheltuiala cu executarea silita, iar in ceea ce priveste plata contributiilor a zis ca nu se poate ocupa si ca trebuie sa merg la judecatoria sectorului 6 si sa cer penalizari pentru fiecare zi de intarziere a platii contributiilor neachitate de angajator.
Intrebarea mea este cum reusesc sa obtin dovada platii contributiilor la pensie pentru ca acest aspect ma intereseaza pe mine.
Cum se procedeaza?
Astept lamuririle dumneavoastra pentru ca eu nu mai inteleg nimic din legile romanesti.
Titlu executoriu
simona35
Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)