coca_lb 
	    	Utilizator

coca_lb 
	    	Utilizator	    

dany_mocean 
	    	Utilizator

dany_mocean 
	    	Utilizator	    

coca_lb 
	    	Utilizator

coca_lb 
	    	Utilizator	    

coca_lb, utilizator
 coca_lb, utilizator 	
			~ final discuție ~
 mitrache_v	                   

Buna ziua! Imi puteti da si mie reglementarea legala prin care perioada de preaviz in cazul concedierii individuale este de 20 de zile calendaristice? Va ... (vezi toată discuția)
	                    mitrache_v	                   

Buna ziua! Imi puteti da si mie reglementarea legala prin care perioada de preaviz in cazul concedierii individuale este de 20 de zile calendaristice? Va ... (vezi toată discuția)

ContSters60282	                   

Buna ziua
Am 2 intrebari la care nu gasesc raspuns exact si anume:
1. Angajatorul este obligat sa ofere plati compensatorii in cazul desfiintarii unui post ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters60282	                   

Buna ziua
Am 2 intrebari la care nu gasesc raspuns exact si anume:
1. Angajatorul este obligat sa ofere plati compensatorii in cazul desfiintarii unui post ... (vezi toată discuția)

nobo	                   

De maine intru in preaviz, 14 zile lucratoare, concediu nu mai pot lua, pentru ca este altcineva programat sa plece si as vrea sa stiu daca agajatorul are ... (vezi toată discuția)
	                    nobo	                   

De maine intru in preaviz, 14 zile lucratoare, concediu nu mai pot lua, pentru ca este altcineva programat sa plece si as vrea sa stiu daca agajatorul are ... (vezi toată discuția)