avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA D300 valid dar cu atentionari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

D300 valid dar cu atentionari

Va rog sa ma ajutati, poate cineva a mai intalnit problema pe care o am.Am transmis decontul de TVA dar in recipisa apare " nu exista erori de validare."Atentionari:A:validari globale TVA(22)nu se incadreaza in 24%+-marja 1%
Am depistat care este problema dar nu stiu ce sa fac in continuare, sa mai transmit inca o data decontul sau daca nu are erori de validare nu mai trebuie transmis.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:14, 24 Octombrie 2012
La AF se ia in calcul TVA-ul din luna. Daca declaratia este valida si TVA-ul declarat coincide cu cel din balanta lasati-o asa. Interveniti cu corectii sau altele riscati sa vadati peste cap calculele corecte din balanta si apoi cred ca nimeni n-o mai poate scoate la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva socaciucosmina socaciucosmina Buna ziua, ASm trimis declaratia 300,am primit recipisa,in care am primit mesajul ca NU EXISTA ERORI DE VALIDARE. Insa am primit si o atentionare :A:validari ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Atentionare declaratia 300 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am depus decont 300 la recipisa imi spune ca nu exista erori de validare dar am o atentionare A: validare globala , atentionare regula 98: rand ... (vezi toată discuția)