mama mea are un tittlu de proprietate pe numele fratelui ei care a decedat(pamant mostenit de la tatal lor).mentionez ca fratele mamei era insurat,sotia mai traieste dar nu au copii.eu cred ca singurii mostenitori sau beneficiari ai acestui pamant sunt mama si matusa(sotia defunctului).problema e ca nu s-a facut succesiune sau intabulare si a aparut un client care insista sa cumpere un anumit lot de pamant (in actul de proprietate sunt mai multe terenuri).Care este calea cea mai scurta spre vanzare ?Intreb deoarece ma gandesc ca nu are rost sa se intabuleze de 2 ori.
Pentru a putea vinde trebuie mai intai sa dezbateti succesiunea la notar in masura in care va intelegeti sau in instanta daca exista neintelegeri intre mostenitori
deci mergem la notar ,se face succesiunea pe ambii beneficiari sau mostenitori ai pamantului respectiv.INTREBAREA ESTE :in cat timp se poate face tranzactia de vanzare-cumparare?
Succesiune
l1u2
Acum 62 ani pe pamantul familiei s-a construit o casa in locul pe care exista o constructie de 100 ani,fara acte ,cum era atunci....casa figureaza la primarie ... (vezi toată discuția)