avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine intocmeste facturi in SC?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine intocmeste facturi in SC?

Este normal ca o persoana care nu are nici o calitata in firma sa intocmeasca facturi?
Exista vreun act normativ care interzice emiterea de alte persoane decat cele care au calitate sau imputernicite?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:37, 25 Aprilie 2012
Avand in vedere ca datele de identitate ale persoanei care intocmeste factura(CNP, serie si nr C I) sunt obligatoriu de trecut in factura mi se pare corect ca ele sa apartine unui salariat al firmei. Singura exceptie care ar putea fi admisa este administratorul firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale in contract de vanzare cumparare Spider06 Spider06 Buna ziua, Am primit un contract de vanzare cumparare de la un colaborator. Contractul are anexata si o imputernicire pe care trebuie sa o dam persoanei care ... (vezi toată discuția)
Responsabil pentru date incomplete factura ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca o firma care primeste in contabilitate o factura care nu are completat numele si CNP-ul persoanei care emite factura ... (vezi toată discuția)
Are voie o persoana sa intocmeasca facturi daca nu este angajat al firmei? CODRAM CODRAM AM DESCHIS O FIRMA (SRL ; ASOCIAT UNIC)SI IN UNELE CAZURI NU DORESC SA APARA NUMELE SI CNP-UL MEU LA INTOCMIREA FACTURII . POATE O ALTA PERSOANA SA ... (vezi toată discuția)