Buna seara!
Multumesc frumos celor care mi'au raspuns si mai ales ptr faptul ca incercati sa'mi ridicati un pic moralul
Ca sa raspund domnilor avocati de mai sus, acest avocat il am de 5 ani , cu acesta am castigat mai multe procese in acesti ani si nici prin gand nu mi'a trecut vreodata ca ar putea sa'mi faca asa ceva.
Ca sa pot face recurs, trebuie mai intai sa'mi vina comunicarea.Avocatul a spus sa stau linistita pana vine comunicarea, insa se face deja o luna de cand s'a incheiat procesul. Poate sa dureze atat de mult? Sau poate ca nu e mult, insa faptul ca sunt atat de stresata de aceasta situatie neplacuta, generata de propriul avocat, incat orice zi trecuta ma face sa innebunesc
pentru fiecare avocat este important sa castige procesul in care s-a angajat, pt. ca din asta traieste, din procese castigate si nu din cele pierdute.
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
E perfect adevarat ce spuneti dv, sau ar trebui sa fie ptr un avocat cinstit, insa incep sa ma indoiesc
Asadar, avand acest avocat de 5 ani, cunoscandu'mi problemele in amanunt, am avut deplina incredere in el.
In ceea ce priveste apelul, mi'a garantat ca in proportie de 90% e ca si castigat.
Ideea e ca procesul in sine, acum 3 ani, m'a costat 60 milioane( lei vechi). Anul trecut , cand a inceput apelul, mi'a cerut iarasi 60 milioane. Consider ca ptr acesti bani, pentru care n'am primit nicio amarata de chitanta, ar fi trebuit ca si in vis sa constientizeze data la care am termenele si nu sa faca gafa asta, care repet, ma indoiesc ca ar fi o greseala umana si nu ceva premeditat.
De aceea sunt intr'un mare impas si nu stiu ce sa fac