avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatul meu a incurcat data la care aveam termen si ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul meu a incurcat data la care aveam termen si nu s'a prezentat

In calitate de reclamant pentru Apel-partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial , reprezentata, evident, de un avocat , aveam termen pe 12 aprilie.
Avocatul insa nu s'a prezentat, motivandu'si absenta prin faptul ca in agenda sa apare o cu totul alta data, aceea de 20 aprilie. Prin urmare , solutia data de instanta este <<respins apel ca nefondat>> . Am vb cu avocatul despre asta, si'a motivat absenta prin cele ce v'am spus mai sus si a spus ca v'a face recurs . Simt ceva necurat in toata povestea asta, mai ales ca ma tot taraganeaza de pe o zi pe alta.
Dar stiu ca sunt 15 zile in care poti face recurs, iar aceste se scurg cu repeziciune si eu nu am niciun raspuns inca din partea avocatului.
Sunt disperata, va rog, ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 20:45, 6 Mai 2012
Parerea mea este ca nu trebuia sa va angajati avocat supraaglomerat.
Daca are prea multe termene pe zi este greu sa ajunga la toate...

Si eu sunt de parere ca poate ca ar trebui sa va ganditi si la optiunea de a angaja alt avocat daca nu cumva considerati ca are aptitudini deosebite si este in masura sa va castige recursul.
Poate ca pierdeati apelul si daca se prezenta avocatul.
Si acesta ar putea fi un aspect la care ar trebui sa reflectati...
Buna seara!
Multumesc frumos celor care mi'au raspuns si mai ales ptr faptul ca incercati sa'mi ridicati un pic moralul
Ca sa raspund domnilor avocati de mai sus, acest avocat il am de 5 ani , cu acesta am castigat mai multe procese in acesti ani si nici prin gand nu mi'a trecut vreodata ca ar putea sa'mi faca asa ceva.
Ca sa pot face recurs, trebuie mai intai sa'mi vina comunicarea.Avocatul a spus sa stau linistita pana vine comunicarea, insa se face deja o luna de cand s'a incheiat procesul. Poate sa dureze atat de mult? Sau poate ca nu e mult, insa faptul ca sunt atat de stresata de aceasta situatie neplacuta, generata de propriul avocat, incat orice zi trecuta ma face sa innebunesc
pentru fiecare avocat este important sa castige procesul in care s-a angajat, pt. ca din asta traieste, din procese castigate si nu din cele pierdute.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
E perfect adevarat ce spuneti dv, sau ar trebui sa fie ptr un avocat cinstit, insa incep sa ma indoiesc
Asadar, avand acest avocat de 5 ani, cunoscandu'mi problemele in amanunt, am avut deplina incredere in el.
In ceea ce priveste apelul, mi'a garantat ca in proportie de 90% e ca si castigat.
Ideea e ca procesul in sine, acum 3 ani, m'a costat 60 milioane( lei vechi). Anul trecut , cand a inceput apelul, mi'a cerut iarasi 60 milioane. Consider ca ptr acesti bani, pentru care n'am primit nicio amarata de chitanta, ar fi trebuit ca si in vis sa constientizeze data la care am termenele si nu sa faca gafa asta, care repet, ma indoiesc ca ar fi o greseala umana si nu ceva premeditat.
De aceea sunt intr'un mare impas si nu stiu ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocata m'a tras pe sfoara si mi'a pierdut procesul spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am un subiect #-o ... La apelul pe care l\'am facut anul trecut, la procesul de partaj ,avocata mi\'a cerut 60 milioane (vechi) , pe care am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, certificat de grefa in vederea recuperarii permisului cameleon01 cameleon01 buna ziua! zilele trecute am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere care mi'a \"daruit\" o amenda de 150 ron si suspendare 30 de zile al permisului. ... (vezi toată discuția)
Pacaleala si nici nu e 1 aprilie spiridon vasilica spiridon vasilica Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu ... (vezi toată discuția)