avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata asigurarii, la o rata, in caz de deces catre ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata asigurarii, la o rata, in caz de deces catre banca

Buna ziua, am o intrebare: in urma cu 5 ani si jumatate a decedat mama mea, din cauze naturale, am fost la asigurari si nu ne-a putut ajuta pentru ca mama nu a declarat toate problemele de sanatate si a trebuit ca beneficiarii bunurilor sa plateasca datoriile. In final am platit timp de 4 ani ratele si am reusit, cu greu, sa achitam. In trebarea mea este: E normal sa mai platesc asigurare la o rata in conditiile in care d-na a decedata.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alinaeliza2003 , utilizator 18:19, 4 Mai 2012
alinaeliza2003 a scris:

Cauze naturale adica infarct.
In dobanda, care se plateste lunar, nu este inclusa si asigurarea?

De exemplu din rata de 90 de lei pe luna 5 lei se duc asiban asigurari??/

Multumesc

Prima de asigurare vis-a-vis de un credit bancar achizitionat,poate fi platita sub mai multe forme :
1. este insclusa in rata lunara - atunci o veti regasi in graficul de esalonare a platilor pe una din coloane cu specificatie anume;
2.ori se intocmeste polita de asigurare anuala fiind platita o data pe an la data scadenta,care de obicei coincide cu data(ziua si luna)cind a fost incheiat contarctul de credit.
Poate mai sint si alte variante;numai dvs.puteti sa va edificati cum a fost cu asigurarea,citind cu atentire contractul de imprumut,ficare punct,clauza,etc,plus graficul de esalonare la plata a credititului achizitonat.
Succes in edificare si rezolvare a problemei(banuiesc ca sint niste bani substantiali).

Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
olarasu ileana, utilizator
in clipa in care a decedat mama am cerut situatia cu plati, graficul de plata, si o sa ma uit sa vad ce am primit si ce apare, in iunie merg acasa, si o sa va spun.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare poprire BlueGirl BlueGirl Buna ziua, Vin catre dvs. ca un gest disperat. Povestea mea incepe cu cea mai mare dezamagire a vietii mele. Tatal meu a decedat acum 2 ani...fost, sportiv ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata Dumymarius Dumymarius Buna ziua. Am si eu o probleme.Tatal meu a facut un imprumut la banca acum 5-6 ani,Banca respectiva la obligat sa faca o asigurare de viata la o firma \\"X\\" ... (vezi toată discuția)
Credit Cristina Popa Cristina Popa Buna ziua. In 2008 am facut o refinantare la banca si am incheiat si un contract de asigurare . Dupa cateva luni am ramas fara servici, situatie care a durat ... (vezi toată discuția)