Buna ziua,
Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura de la ENEL. Nu stiu daca este important dar firma are 2 salariati. De 2 zile am primit de la Soc de Radiodifuziune o instiintare de plata in care se scrie cu majuscule ca " persoanele juridice din RO au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul de radiodifuziune" Este normala o astfel de taxa tinand cont ca platesc acest serviciu pe persoana fizica? Mentionez ca am punct de lucru la o alta adresa unde platesc utilitatile proprietarului. Am citit recent ca aceasta taxa s-ar fi anulat. Este adevarat? Multumesc anticipat!
Cu consideratie,
pana la urma ce ati facut? ati platit-o sau nu? ce raspuns ati primit de la SRR? - sunt in acceiasi situatie si cautam pe forum discutii care sa ma lumineze.
Taxa radio tv
cateldestept
Am primit la firma o instiintare de plata de la Soc.Romana de Rdiodifuziune, pentru plata taxei radio pentru perioada 2010-2012, conf.Legii 41/1994 si ... (vezi toată discuția)