avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu imi pot vedea tatal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu imi pot vedea tatal

Buna ziua, recent tatal meu s-a reinsurat si nevasta-sa nu ma lasa sa il vad sau sa vorbesc cu el. Ce pot face?
Da, am pe scris, mesajele sunt in telefon cand ma jigneste si ma ameninta!
Haideti, ca vorbim despre un adult, o persoana libera si cu deiscernamant , din cate inteleg.Daca noua sotie nu il sechestreaza pe tatal dvs. , acesta are libertatea de a mentine legaturile cu dvs. , in special ca locuiti in aceeasi cladire.
Astfel ca eu interpretez altfel lucrurile, tatal dvs. nu doreste sa va vada sau nu doreste sa-si ofenseze noua sotie, stiind ca aceasta se impotriveste.
Nu aveti ce sa faceti din punct de vedere legal, daca ar fi vorba despre copii minori altfel ar sta lucruile.
Probabil ca mai trebuie sa aveti rabdare, intr-o zi tatal dvs. se va trezi si va pune piciorul in prag.
Pai mai am un frate, care este minor, are 12 ani! Deci ceva legal, trebuie sa se faca! Nu e vorba ca nu vrea el, nu il lasa ea ! Si nu mi se pare ceva normal.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
inatattu, utilizator
Parca vb de un copil de 3 ani.. nu de un om in toata firea.. ce inseamna nu-l lasa ea? Nu exista asa ceva, doar nu-l tine in lanturi. Doar de tatal dvs depinde sa pastreze legatura cu copiii lui.
Imi cunosc tatal si nu ar face asa ceva, ea il influenteaza, asta e clar. Am sa merg la un avocat pana la urma sa vad ce si cum.

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere adoptie copil pisicuta33 pisicuta33 buna ziua, am si eu o neliniste.Nu am platit pensia alimentara de 2 luni iar fosta sotie ma dat in judecata eu fiint plecat din tara dar ea stia acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare ContSters271762 ContSters271762 Fostul meu sot are drept de vizitare a copiilor in fiecare al doilea weekend de la ora 8 pana la ora 20. Ultima lui vizita a fost in luna mai, anul 2012, de ... (vezi toată discuția)