Poate ar trebui sa va impacati cu ideea ca aceasta este alegerea tatalui dv. Degeaba invocati faptul ca pe actuala sotie nu o iubeste, ci pe mama dv sau faptul ca actuala il vrea pentru banii sai. Daca situatia ar fi asa cum ati expus-o, de ce s-a mai despartit de mama dv.? Mie- greu sa cred ca actuala a intrat cu forta in casa dv sa-l ia pe tatal dv sa-l duca la divort, iar acum il tine inchis in casa si nu-l lasa sa aiba contact cu copiii. Aceasta a fost si este alegerea lui.
Eu nu am dat toate detaliile referitoare la situatie, problemele sunt mai multe, eu aici am vrut doar un sfat sa rezolv una. Nu cunoastesti si totusi...ma rog, de unde ati inteles ca tata a divortat de mama? Este exact invers.
[editat de moderator- e dreptul fiecarui utilizator sa posteze cat respecta regumamentul, multumesc]
Din punct de vedere juridic absolut nimic nu sa intamplat .. Dragoste cu forta nu se face // poate aceste cuvinte sunt dureroare in acest moment ,iar din discutia pe care o revad pe forum nici tu nu esti majora esti inca nepregatita pentru viata sau poate asta este prima experienta urata de care ai parte .. In primul rand as spune ca vina integrala este a tatalui tau care nu stie unde ii este locul .Putem sa alegem foarte multe lucrurii dar unul singur nu putem sa il alegem niciodata Familia ... Daca a ales de moment mai bine il lasatii in pace iar o eventuala plangere pentru denuntare calomnioasa pentru nou sotie ar duce doar la inca o problema ...Timpul rezolva orice problema ,oferati doar putin timp ..
Ai citit dumneata cu mare atentie ca sa deduci ca nu sunt eu majora? Foarte interesant! Oricum, m-am lamurit si cu forumul acesta, nici unu nu a zis nimic concret sau corect! Rog un moderator sa inchida acest subiect.