avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri locale - cand incepe campania electorala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri locale - cand incepe campania electorala?

cind incepe campania electorala in 2012
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 29 Aprilie 2012


Campania electorala pe televiziuni si radio-uri va incepe pe 11 mai si se va incheia pe 7 iunie, la miezul noptii, a decis Consiliul National al Audiovizualului.


[ link extern ]
Pentru alegerile din 10 iunie, campania electorala a viitorilor primari si consilieri locali va incepe pe 11 mai si se va incheia pe 9 iunie.
Campania electorală începe cu 30 de zile înaintea datei desfăşurării alegerilor şi se încheie pe 9 iunie la ora 7.00. Votul începe pe 10 iunie la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea datei in care se poate face campanie electorala ContSters378794 ContSters378794 Conform Art. 64 din legea 115/2015, campania electorala incepe cu 30 de zile inainte de data alegerilor. Dar ce se intampla daca se incalca aceasta ... (vezi toată discuția)
Drepturi membrii birou electoral de circumscriptie miclovan miclovan IIn speta am fost ales presedinte al unei circumscriptii electorale comunale. In acelasi timp eu am calitatea de functioanr public de executie, in speta ... (vezi toată discuția)