avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar minim cercetatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar minim cercetatori

Numarul minim de cercetatori dintr-un laborator de cercetare este de 16?
Stie cineva vreun act care sa reglementeze acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters229751 , utilizator 13:15, 27 Aprilie 2012
Nu cred ca exista un act normativ care reglementeaza acest aspect,fiind vorba cred despre un laborator din cadrul unui Institut de Cercetare,numărul de posturi pe funcţii şi grade profesionale se propune de consiliul ştiinţific şi se aprobă de consiliul de administraţie, în concordanţă cu necesităţile şi resursele financiare ale institutului.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare legala nr. posturi pentru a putea fi sef birou, compartiment, etc. say say Stie cineva care este actul normativ care reglementeaza numarul de posturi necesare din subordine pentru a putea fi sef de birou, compartiment, serviciu, etc.. ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru de ocupare a posturilor vacante 100marian2011 100marian2011 In institutiile publice cum se face ocuparea posturilor vacante,in baza caror acte normative? Se poate aplica HG 711/2010 Regulamentul cadru este in faza de ... (vezi toată discuția)
Birou / serviciu joe17 joe17 Va cer ajutorul urgent intr-o problema. Exista un act normativ care sa prevada numarul mimim de posturi din care e format un [b]birou si un serviciu[/b], in ... (vezi toată discuția)