avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar minim cercetatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar minim cercetatori

Numarul minim de cercetatori dintr-un laborator de cercetare este de 16?
Stie cineva vreun act care sa reglementeze acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters229751 , utilizator 13:15, 27 Aprilie 2012
Nu cred ca exista un act normativ care reglementeaza acest aspect,fiind vorba cred despre un laborator din cadrul unui Institut de Cercetare,numărul de posturi pe funcţii şi grade profesionale se propune de consiliul ştiinţific şi se aprobă de consiliul de administraţie, în concordanţă cu necesităţile şi resursele financiare ale institutului.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare legala nr. posturi pentru a putea fi sef birou, compartiment, etc. say say Stie cineva care este actul normativ care reglementeaza numarul de posturi necesare din subordine pentru a putea fi sef de birou, compartiment, serviciu, etc.. ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru de ocupare a posturilor vacante 100marian2011 100marian2011 In institutiile publice cum se face ocuparea posturilor vacante,in baza caror acte normative? Se poate aplica HG 711/2010 Regulamentul cadru este in faza de ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! va rugam frumos sa ne dati un raspuns: - daca se ... oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rugam frumos sa ne dati un raspuns: - daca se mai aplica legea care prevede ca: LEGE nr. 296 din 26 octombrie 2023 Articolul ... (vezi toată discuția)