avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... De unde se obtine un plan de incadare in zona si ce ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

De unde se obtine un plan de incadare in zona si ce acte sunt necesare?

De unde se obtine un plan de incadare in zona si ce acte sunt necesare???
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:28, 30 Aprilie 2012
La Oficiul de Cadastru ati incercat?
Poate va este de folos:
[ link extern ]
Un expert topograf atestat , vă va întocmi un astfel de plan, pe baza actelor deţinute de d-voastră şi îl va prezenta pentru avizare la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Noul mod de avizare a expertizei judiciare de specialitate topografie , geodezie si cadastru. BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Proiect de act normativ privind Regulamentul de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara.[/b] Propunerile si observatiile ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)