avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pe cine sesizez in privinta unui functionar public ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pe cine sesizez in privinta unui functionar public care lucreaza la negru?

Buna ziua. As dori sa stiu si eu, cui instante trebuie sa ma adresez privind munca la negru a unui functionar public care este angajat in cadrul AFPM [Editat]. Mai exact tinerea de evidenta contabila cu venituri neimpozabile.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:56, 28 Aprilie 2012
Care este interesul dvs. in aceasta problema? Si va rog, nu ma luati cu „dorinta de a face bine”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampile stanceni stanceni Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)
Stampila la contabil Garname Garname DE CE CONTABILUL DORESTE O STAMPILA LA EL??? CE VREA SA FACA EL CU STAMPILA FIRMEI MELE? Daca am apelat la o firma de contabilitate si semnez un contract de ... (vezi toată discuția)
Stampila contabil Genesa Genesa Contabilul mi-a cerut o stampila pt. declaratii, nu am fost deacor spund ca poate ma mai gandesc. Am comandat in cele din urma o stampila pt dansul ... (vezi toată discuția)