avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare de catre o firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

executare de catre o firma de recuperare

firmele de recuperare a creditelor neachitate catre banca au voie sa treaca la executare daca persoana in cauza nu semneaza nici un contract cu acestia( ex - editat- fara nume, va rog)
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 14:23, 29 Aprilie 2012
Ca sa intelegeti mai bine, intre age. colec. debite si banca sa incheiat un contract de cesiune ( sa vandut datoria) a crentelor (caz in care ati primit o notificare prin care sunteti anuntat) sau un contract de mandat ( reprezinta banca pana la stingerea datoriei, pe amiabil sau pe calea instantelor), in oricare dintre cazurile prezentate mai sus va pot actiona in instanta, si dupa o sentinta favorabila lor, se merge pe executare silita.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 77/2016 privind darea in plata a bunurilor imobiliare bullnyk bullnyk Buna ziua, Am un credit imobiliar pe care nu l-am mai putut plati , drept pentru care banca a predat creditul unui executor care mi-a scos apartamentul la ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Sunt dator si e posibil sa mostenesc o locuinta vyctoras vyctoras Buna ziua! sunt in situatia data..am datorii la 2 banci si am primit de la executorul judecatoresc poprire pe conturi si salariul il incasez doar ... (vezi toată discuția)