avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua.am o problema si as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri daca se poate.
sunt casatorita de un an in strainatate si am un copil de 5 luni,dar as dori sa divortez deoarece relatia nu mai poate continua.dar sotul nu vrea sami acorde divortul.cum sa fac?el spune k ma trimete in tara cu copilul fara sa divortam si cand implineste copilul 6 ani vrea samil ia prin judecata.momentan nici unul dintre noi cu lucreaza.va rog sama ajutati.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: florentinaelena , utilizator 22:13, 10 Mai 2012
nu ati mentionat daca sunteti casatorita cu un strain, unde s-a facut casatoria in ro sau acolo? daca este stat in UE sau nu
faceti tot posibilul sa va impacati.viitorul poate aduce si lucuri ma bune.
ma scuzati.da mam casatorit in jo si el este arab si are cetatenie dubla,dar el spune ca copilul poate sta cu mama pana la 6 ani si la urma la judecatorie il da lui,nu am inteles cum este.....nu este stat UE.....si nu se mai poate face nimic pentru a ne impaca deoarece avem caractere diferite,mai ales comunicarea este unul dintre principalele motive si cate si mai cate.
va rog frumos sami raspundeti as vrea sa fiu in legatura cu situatia aceasta deoarece cale de impacare nu mai exista...mai ales ca este in strainatate facuta casatoria.ast raspuns va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sami iau copilul inapoi elisabeta adriana elisabeta adriana fiind in divort cu sotul meu, acesta a incredintat copilul la o familie. la tribunal neam impacat-dar el este aresatat- si eu vreau copilul inapoi.stiti daca ... (vezi toată discuția)
Divort rapid crys1985 crys1985 buna ziua.am 26 de ani si vreau sa divortez.noi suntem cununati in londra.casatoria este inregistrata si aici in romania..ultimul domiciliu comun il am la ... (vezi toată discuția)
(educatie) - drept de vizitare minor laurentiucostel22 laurentiucostel22 tin sa aduc la cunostinta ca am doi copii din prima casatorie ,fetita a ramas la mine .in prezent sint casatorit.cind am divortat nu sa facut drept de vizita ... (vezi toată discuția)