Buna Ziua,
As vrea sa imi indicati si mie un model de scrisoare/cerere catre presedintele asociatiei de proprietari cu privire la recitirea apometrelor.
In luna martie am uitat sa duc citirea individuala si m-am trezit trecuti din oficiu 12 MC apa rece si 8 MC apa calda la un apartament cu o camera in conditiile in care citirile anterioare atesta un consum de aprox 3-5 MC.
Nu stiu la cine sa apelez si cum sa gestionez mai bine aceasta problema.
Am impresia ca administratorul asociatiei "masluieste" aceste cifre in mod constant.
Numai asociatia de proprietari (daca e infiintata legal) are statut juridic.
Un presedinte care demisioneaza va fi inlocuit de un alt membru al comitetului pe timp limitat, pana la AG de alegeri urmatoare.
buna seara. O intrebare colaterala. Si ce se intimpla cind Presedintele si Administratorul nu apa nici o data. Poate casiera sa primeasca si sa inregistreze o cerere ? Va multumesc
buna seara , o intrebare. Avem o situatie ciudata. Presedintele nu apare Vice presedintele activeaza fara imputernicire. Acum i-a facut o imputernicire prin Mail si neinregistrata. Daca Presedintele concedieaza automat vine Vicepresedintele. Dar el a mai avut imputernicire sa fie in locul presedintelui. Are voie ?