avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394

Daca am livrat marfa unei firme neplatitoare de Tva atunci aceasta livrare nu trebuie inclusa in D394? Corect?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:58, 2 Mai 2012
Toate livrarile dvs. (daca sunteti platitor de TVA) trebuie incluse in D394 indiferent daca acei clienti sunt sau nu sunt platitori de TVA.
Gasiti raspunsul foarte clar pe site-ul anaf la link-ul de mai jos.

[ link extern ]
In conformitate cu (OPANAF 3596/2011) -" Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România sunt obligate să declare toate livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile de bunuri şi servicii realizate, pe teritoriul României, către/de la alte persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România"
Treceti numai livrarile , respectiv achizitiile catre respectiv de la persoane impozabile inregistrate in copuri de TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 Catalin_1977 Catalin_1977 Buna ziua, Am citit pe site-ul dvs (si nu numai) faptul ca \\"Declaratia 394 se depune numai de contribuabilii inregistrati in scopuri de TVA care au ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)
Decl 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca facturile emise pe persoane fizice (marfa livrata prin curier) se declara in decl 394. Multumesc! (vezi toată discuția)