avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala usoara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala usoara

buna ziua
Am si eu o intrebare: daca am lovit pe cineva pe trecerea de pietoni,o lovire usoara(aveam 20 km/h) si persoana respectiva nu a avut ceva grav,doar o zgarietura sa zicem,nu si-a rupt nimic,e ok ,dar acum ma da in judecata ,sustinand ca totusi a avut ceva,ce as putea sa patesc?am fost incardrat in art 184 al 1 si 3.ma intereseaza care sunt consecintele,si mai ales cam care ar fi amenda.mentionez ca nu aveam voie sa fac stanga acolo unde era trecerea ,deci nu aveam voie sa trec pe acolo.

multumesc
cautati sa va intelegeti cu ea...
daca nu are certificat medical si nici nu exista martori, puteti spune ca ea nu se astepat sa fie vreo masian in directia aceea si cand v-a vazut s-a speriat si a cazut...
dac sunt martori...cautati sa-i oferiti cam 1.000 e

av. vasilescu
si-a scos certificat medical,dar nu stiu pe ce,ca nu avea nimic.am fost deja la politie cu ea,deci nu pot sa spun ca a cazut sau ceva de genul.m-a dat in judecata. renunta la acuzatii ptr 1500 euro. cam mult .X-(

multumesc pentru ajutor
Incadrarea la 184 al 3, de ce?
Si certificatul cate zile de ingrijiri are?
pai a scos certificat medical,si spune ca totusi a avut ceva.nu stiu cate zile de spitalizare a avut.dar am fost incadrat la art 184 al 1 si 3.oare se merita sa ii dau cei 1500 euro pe care ii cere?
Sincer? Nu stiu.
Nu prea reiese nimic din explicatiile dvs. Trebuie vazute: certificatul medico-legal, de ce este incadrarea la articolul ala etc.
Mai multe amanunte.

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala claudiuRr claudiuRr Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal sau nu? Alex.o Alex.o Buna ziua ,ma aflu momentan intr-o situatie cam ciudata si as dori un raspuns din partea dumneavoastra. Am avut o altercatie acum o saptamana cu un coleg de ... (vezi toată discuția)