avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Neplata T.V.A
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Neplata T.V.A

Sunt administrator la o Intreprindere individuala daca cumpar o masina pe firma platesc sau nu T V A ul. ( nu sunt platitor de tva). Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:01, 2 Mai 2012
Daca vanzatorul este platitor de TVA, va va factura cu TVA, deci veti plati si TVA. Daca nu este platitor de TVA, va va factura fara TVA. Dvs daca nu sunteti platitor de TVA nu aveti dreptul de a deduce TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva masina noua (import/export) petre123 petre123 Buna ziua, Am posibilitatea sa cumpar din Germania 2 masini (noi) cu volan pe dreapta. Care este politica TVA-ului tinand cont ca eu cumpar acele masini ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire firma in insolventa si inactiva fiscal carmenbn carmenbn O SC a fost declarata inactiva fiscal in 2012 si i s-a anulat si calitatea de platitor TVA.Este in insolventa si vinde o cladire pt.a-si plati datoriile,prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)