avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras carte funciara pot obtine pentru a afla daca o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras carte funciara pot obtine pentru a afla daca o persoana detine in proprietate imobile?

Pot obtine un extras de carte funciara de informare pentru o persoana al carui domiciliu actual nu il cunosc?
Cunosc serie si nr. CI si CNP.
Vreau doar sa stiu daca are proprietati.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 22:05, 3 Mai 2012
daca este vorba despre un imobil format din apartament, in baza adresei se poate afla daca blocul este intabulat, se face studiu de carte si se afla daca apartamentul respectiv este intabulat si ce nr. top are. ulterior, cu o cerere de eliberare a unui extras de carte funciara de informare intocmita chiar pe numele dumneavoastra vi se va elibera extrasul. nu aveti nevoie de datele personale ale proprietarului. doar elementele de identificare ale imobilului in cartea funciara, mentionate mai sus.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
antonia77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)
Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)