Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

Buna ziua

Va rog, daca puteti sa ma indrumati, cum as putea obtine fonduri nerambursabile fara cofinantare pentru microintreprindere, pentru antreprenorii mici si mijloci din Romania. Activitatea principala este Activitati de traducere scrisa si orala (interpreti) - caen 7430. Ma intereseaza daca aceste fonduri pot fi accesate pentru echipamente IT, marketing, optimizare SEO. Pentru dezvoltarea societatii. In cazul in care este posibil, as vrea sa depun actele direct la sursa, internetul fiind plin de sute de oferte, nestiind pe care sa o aleg.

Multumesc anticipat si va doresc o zi cat mai frumoasa.
Daria :)
Cel mai recent răspuns: Daria8 , utilizator 07:20, 6 Mai 2012
Fonduri nerambursabile fara cofinantare nu se acorda,
Cofinantarea proiectelor se face fie din surse proprii, fie prin credit bancar.
Pentru activele pe care doriti finantare cititi programul START:

[ link extern ] /
Pentru acest program este responsabil OTIMMC din regiunea unde se afla judetul dvs.
Urmariti si celelalte programe.
Daca nu ati infiintat firma, va recomand programul SRL-D
Va multumesc frumos pentru raspuns

Va doresc o duminica cat mai placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru infiintarea unei microintreprinderi medda medda Buna ziua. Imi doresc sa infiintez o microintreprindere care are ca scop achizitionarea de produse agricole (alimente) din zona rurala si comercializarea ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene tip srl-d Nina1 Nina1 Vreau sa infiintez o firma tip SRL-D si sa accesez fonduri europene nerambursabile (valoarea 10.000 euro). Care este procedura? Cu stima (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pt o clinica medicala droftalmolog droftalmolog Buna ziua, sunt medic specialist oftalmolog (34ani) momentan profesez in Franta insa sunt interesata de obtinerea unor fonduri europene pt realizarea unei ... (vezi toată discuția)