Buna ziua ! Am o intrebare , daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat sau informatie. Locuiesc la bloc.Toate apartamantele sunt proprietatea locatarilor. De fiecare data cand sunt alegeri pentru primar in orasul nostru , vin baietii de la primarie , imi ''ciuruie'' peretii , si isi pun un mesh imens (afis electoral) cu primarul , ca ce baiat bun este ...bla bla ....Mi-au facut peretele varza atat mie cat si vecinului de deasupra , pt ca dau gauri , baga dibluri etc. Niciodata nu au intrebat , nici macar nu ne-au multumit la final... Primarul este acelasi , si se pare ca o sa iasa si tura asta. Are voie primaria sa faca asa ceva ? Nu ar trebuii sa ne intrebe si proprietarii ? Am inteles ca vor sa vina si acum pt alegerile care se apropie ! Am de gand sa le cer o suma de bani ! Pot sa fac asta ? E legal ? Sau .. ceva ..sa-mi izoleze .... Ce pot sa fac ?? VA MULTUMESC !!!!!!!!!!!!!!
Fatada blocului este proprietate comuna.
Deci conducerea asociatiei ar trebui sa-si dea acordul pentru montarea acelui mesh electoral.
Intrebati presedintele de asociatie!
Nu mai vorbesc ca pentru aceasta actiune primarului, persoana fizica, pentru ca el nu se pune pe bloc ca primar, ci ca si candidat, ar trebui sa i se ceara o chirie, care bani sa intre in fondul de reparatii al asociatiei si cu acesti bani sa se repare cate ceva prin bloc, deci sa aiba beneficii toti proprietarii, adica si dv.
Multumesc mult pentru raspuns !!! Este un bloc mic si vechi (de caramida) cu doua etaje. Teoretic nu avem asociatie , ci doar un nene (tot mic si vechi) , care face pe seful pe aici. Iar nene face parte din Partidul Primarului................. si nu primeste nici o gaura in pereti ........ Turele trecute s-a facut cu acordul lui ........ Multumesc inca o data ..... Am sa vad cum procedez.......
Proprietate comuna
ALGORITHM
Lucrez la o agentie de publicitate si va cer ajutorul in ceea ce priveste un contract . Am incheiat cu o asociatie de proprietari un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)