avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... programul acoperisul verde
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

programul acoperisul verde

a obtinut cineva aprobare pentru programul acoperisul verde?Locuiesc la ultimul etaj al unui imobil cu 2 nivele si mi-ar prinde f. bine o tersa deasupra capului...:)
multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:17, 5 Mai 2012
Acest program a ramas in faza de proect si a disparul odata cu cel care se lauda cu el, fostul ministru al mediului, Laszlo Borbely.
Poate noul guven sa-i dea mai multa importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Acoperis mansarda pe bloc miha_silvi miha_silvi Am si eu o intrebare: am cumparat un apartament situat la mansarda unui bloc si acum avem ceva probleme cu acoperisul. Am anuntat ceilalti locatari despre ... (vezi toată discuția)
Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)