avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere si act de identitate pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere si act de identitate pierdute

buna
locuiesc in spania, pasaportul se expira trebuie sa vin in tara sa l renoiesc dar certificatul de nastere si buletinul le am pierdut. m am nascut in bucuresti, domiciliul il am in jud arges, de unde trebuie sa iau un duplicat de pe certificatul de nastere......din bucuresti? si dak e din bucuresti...de unde ,din ce sector?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:33, 7 Mai 2012
Duplicatul dupa certificatul de nastere il obtineti de la primaria de sector din Bucuresti.

Cred ca v-ar avantaja din punct de vedere al rapiditatii obtinerii actelor urmatoarea varianta:

1.Cerere pentru carte de identitate provizorie de la locul de domiciliu cu motivul ''lipsa certificat de nastere'' - aveti nevoie de ea pentru a obtine duplicatul.

2. Cerere pentru eliberare duplicat certificat de nastere de la primaria sectorului unde v-a fost inregistrata nasterea, la Bucuresti; cererea se poate depune si la primaria de care apartineti acum, din jud. Arges, dar dureaza mai mult eliberarea duplicatului decat daca mergeti la Bucuresti (alegeti varianta care va avantajeaza)

3. Dupa ce aveti duplicatul puteti depune actele pentru carte de identitate la locul de domiciliu

4. Dupa ce obtineti cartea de identitate puteti depune si actele pentru pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte carte de identitate provizorie irinabob irinabob buna ziua,care sunt documentele necesare ptr schimbarea cartii de identitatea,stiu ca e nevoie sa-mi fac una provizorie deoarece certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)
Help! nevoie de informatii pentru refacere buletin danielasielena danielasielena Buna seara, locuiesc in Grecia; am buletinul expirat din martie; am imputernicire pe un membru al familiei sa imi depuna actele pentru cererea unui nou ... (vezi toată discuția)