avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura Cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura Cazier

Buna ziua.
O intrebare foarte scurta. Am facut o procura pentru cazier catre o persoana. Acea persoana domiciliaza in alt judet decat mine. Cand s-a dus sa scoata cazierul din orasul meu i-au spus ca nu poate ca nu e din acelasi judet. Este normal sau este iarasi o aberatie a unora de la evidenta?
VA ROG - am nevoie de raspuns cat mai repede.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:39, 8 Mai 2012
Certificatele de cazier judiciar se elibereaza la cererea persoanelor fizice si au o valabilitate de 1 luna in Romania.
Cazierul se poate solicita atat personal, fie prin mandatar din Romania, prin imputernicire / procura notariala, in cazul in care solicitantul nu se poate prezenta personal.
In situatia in care procura notariala este corect intocmita,atitudinea reprezentantilor serviciului este netemeinica
Analizati cu responsabilitatea continutul procurii si daca aceasta este corect si complet intocmita ,adresati-va conducerii unitatii competente in emiterea si eliberarea documentului
Nu exista nicio conditionare de acest gen.

Cazierele judiciare nu le elibereaza Evidenta persoanelor, ci directia specializata din cadrul Politiei - nu mai faceti, va rog, aprecieri ca aceea pe care am editat-o la adresa unor persoane a caror activitate nu o cunoasteti.
Problema poate fi la persoana pe care ati imputernicit-o.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier loredanahanta loredanahanta cum e posibil sa nu iti poti scoate cazierul judiciar oriunde te-ai afla in tara asta in situtia in care ai nevoie urgenta de el si timpul nu iti permite sa ... (vezi toată discuția)
Model imputernicire si solicitare caziere judiciare ANTONG ANTONG Buna seara, Societatea la care lucrez (o sa-i spun societatea A) are capital privat strain in procent de 100%. In statul societatii comerciale romane A ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la roi dianacrisan dianacrisan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si ... (vezi toată discuția)