avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... se poate legaliz o hotarare din fond fara a fi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

se poate legaliz o hotarare din fond fara a fi definitiva?

buna ziua! dupa 3 ani de procese, in sfarsit s-a terminat partajul. Am legalizat hotararea definitiva si am crezut ca s-a terminat.. acum o saptamana am fost cu fata la politie sa-si schimbe buletinul expirat. mi-au cerut hotararea definitiva si copie dupa prima hotarare din fond dar pe care am atacat-o cu apel. intrebarea mea este, se poate legaliza prima hotarare desi nu este cea definitiva si irevocabila? multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 21:03, 9 Mai 2012
da, se poate legaliza hotararea instantei de fond ....se va mentiona eventual pe aceasta ca a fost modificata prin decizia civila nr.... a tribunalului....
Se poate legaliza in schimb la evidenta trebuie sa fie definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfatul unui avocat peticel peticel am divortat de sotul meu...pe data de 29 iunie am primit hotararea de divort...am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea buletinului dar m-i sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Eliberare ci catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Fetita mea a implinit 14 ani in septembrie 2012, noi suntem in divort (atunci se terminase fondul si era la apel, acum e terminat si apelul si s-a ... (vezi toată discuția)