avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

Buna ziua. Am o rugaminte, daca se poate sa-mi spuneti va rog, daca pot comercializa bauturi sustinatoare de efort, daca in statutul firmei am comercializare produse farmaceutice sau trebuie sa am un angajat farmacist?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: georgi27 , utilizator 10:51, 9 Mai 2012
...sustinatoare de efort? acestea sunt bauturi energizante?
Da, sunt bauturi energizante.
Imi puteti raspunde va rog daca e suficient in statutul societati,i comercializare produse farmaceutice, pentru bauturi energizante?
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie vs magazin de produse naturiste nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti unde pot sa gasesc lista de produse care pot fi comercializate intr-un MAGAZIN DE PRODUSE NATURISTE fara a avea angajat un ... (vezi toată discuția)
Farmacie vs magazin produse naturiste nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti unde pot sa gasesc lista de produse care pot fi comercializate intr-un MAGAZIN DE PRODUSE NATURISTE fara a avea angajat un ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie Aleximo Aleximo salut...daca vreau sa-mi deschid o farmacie..nu sa prepar produse farmaceutice doar sa le vand , deci sa fiu intermediar..am nevoie de studii de specialitate ... (vezi toată discuția)