avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vanzare-cumparare imobil

Acum 2 luni am semnat un contract de vanzare-cumparare la notar, eu in calitate de cumparator. Nu il am la indemana in acest moment, astfel ca astept lamuriri documentate dpdv juridic din partea voastra. Intrucat acum 18 luni s-a efectuat o lucrare de izolare termica a intregului bloc, se presupune ca la semnarea contractului de vanzare-cumparare dintre mine si vanzator, am preluat automat si taxa lunara care vine in plus fata de cheltuielile de la intretinere, taxa care din cate am inteles de la fostul proprietar mai trebuie platita inca 3 ani de acum inainte ? Nu de alta, insa e vorba de vreo 50 lei pe luna.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:23, 17 Mai 2012
Cine este "gadea"?
Ca sa poata cineva raspunde ar trebui sa existe intrebarea. Eu am incercat sa obtin unele precizari tocmai pentru a putea raspunde, dar se pare ca nu am reusit si este vina mea.
Noul Cod civil se aplica de la 1 octombrie 2011 si vi-l punem la dispozitie intergral si gratuit.
Dar sa incercam fara suparare daca se poate sa ne lamurim. Care este intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii apartament prima casa Eveyn Eveyn Buna ziua! Am achizitionat de curand un apartament prin programul Prima Casa. Ne-am mutat in el de 2 saptamani si ceva. Proprietarii au fost draguti si ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu o asociatie de propietari paulica_67 paulica_67 detin un spatiu comercial situat la parterul unui bloc. spatiul are intrare separata si anume print-o usa care nu tine de bloc si nu are de-a face cu intrarea ... (vezi toată discuția)
Sunt obligată să platesc fondul de reparații înainte de a vinde un apartament? Bianca P. Bianca P. Bună ziua, Doresc să vând un apartament și asociația de proprietari a repartizat suma de aprox 2500 lei pentru apartamentul respectiv ca fond de ... (vezi toată discuția)