avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate schimbare proprietar auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

schimbare proprietar auto

buna ziua,am cumparat o masina (pe cale amiabila) fara sa facem contract de vanzare-cumparare.acum vreau sa trec masina pe mine dar proprietarul e pleca in strainatate.se poate rezolva problema prin procura?
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 21:16, 8 Mai 2012
Da, prin procura legalizata la notar (notar de ,,afara", de unde este propietarul), procura pe care o traduci si legalizezi in tara. Costa ceva bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism pmarian1980 pmarian1980 Salut. Vreau sa aflu si eu un raspuns cat mai sigur pt urmatoarea situatie: cumpar de la un amic o masina , fac actul de vz-cumparare , dar vreau ca masina sa ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)