avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Biroul electoral de circumscriptie
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Biroul electoral de circumscriptie

Am fost desemnat de partid ca reprezentant al partidului intr-un birou electoral central dintr-o comuna la alegerile locale. Vroiam sa stiu ce se face acolo pentru ca nu am mai fost niciodata si nu stiu ce e de facut.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:54, 9 Mai 2012
Descarcati textul Legii nr. 67/2004 (actualizată) pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare de la urmatoarea adresa si vedeti atributiile biroului electoral de circumscriptie [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Observator sectie de votare 17mariko 17mariko As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Legea electorala gavriila gavriila Cum pot fi contestati presedintii sectiilor de votare ? (vezi toată discuția)