avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot contesta hotararea de respingere emisa conform ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot contesta hotararea de respingere emisa conform Legii nr. 189/2000?

Buna,daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac in situatia in care in nov 2010 s-a depus un dosar pt indemnizatia sau pensie de refugiat si doar in luna mai 2012 s-a dat o hotarare ca dosarul e respins pe motive ca datele ce le contine sunt contradictorii cu legea 189/2000,nespecificand ce nu este in regula.multumesc. cluj
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:01, 26 Mai 2012
De principiu puteti solicita revizuirea dosarului, insa ar trebui sa puteti dovedi refugiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea18/2009 - casa de pensii da un raspuns intirziat COSTEA_09 COSTEA_09 Familiile parintilor mei au fost trimise in refugiu ,in perioada martie 1944-martie 1945 intr-un sat din jud. Medehinti( ei fiind din Pascani, jud. iasi). ... (vezi toată discuția)
Pensie deportati bulgaria ynanicorescu ynanicorescu Buna ziua.Bunicii mei au fost deportati din Bulgaria,in prezent sunt decedati.Tatal meu a depus dosar pentru pensie iar Casa de pensii a trimis o instiintare ... (vezi toată discuția)
Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)