avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... anunt concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

anunt concurs

Pe site-ul ANFP sectiunea concursuri-subsectiunea functii de executie, sunt publicate o serie de anunturi concurs. Intrebare; Cine posteaza aceste anunturi? ANFP sau autoritatile publice? Intreb deoarece eu din 19.04.2012 am instiintat ANFP ca organizez concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier superior in zilele de 4 si 5.06.2012,instiintarea fiind primita de ei pe 24.04.2012. Cum nici pana acum nu mi-a raspuns de nicio culoare si nici nu a numit un responsabil de procedura,ma gandeam ca poate eu trebuia sa postez pe site anuntul.Neprimind niciun raspuns ma gandeam sa tin concursul la data anuntata, dar pot fara reprezentantul ANFP? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 12:27, 10 Mai 2012
anfp posteaza numai anunturile concursurilor sau examenelor pentru care este organizator.
daca ati solicitat in scris Agentiei sa va desemneze un reprezentant in vederea desf unui concurs pentru care institutia dvs este responsabila de organizare, atata timp cat nu ati primit raspunsul nu puteti demara procedura fara reprezentantul Agentiei in comisia de concurs.
luati legatura cu responsabilul din cadrul ANFP care se ocupa de institutia dvs si vedeti daca solicitarea dvs a ajuns si daca a fost inregistrata precum si daca a fost solutionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad profesional a unui auditor s_mari s_mari cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Comisii concurs si solutionare contestatii seneca399 seneca399 Scot la concurs postul vacant de secretar comuna.Potrivit art. 30(1) din HG 611/2008 comisia de concurs si comisia de soutionare contestatii se constituie din ... (vezi toată discuția)