Pe site-ul ANFP sectiunea concursuri-subsectiunea functii de executie, sunt publicate o serie de anunturi concurs. Intrebare; Cine posteaza aceste anunturi? ANFP sau autoritatile publice? Intreb deoarece eu din 19.04.2012 am instiintat ANFP ca organizez concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier superior in zilele de 4 si 5.06.2012,instiintarea fiind primita de ei pe 24.04.2012. Cum nici pana acum nu mi-a raspuns de nicio culoare si nici nu a numit un responsabil de procedura,ma gandeam ca poate eu trebuia sa postez pe site anuntul.Neprimind niciun raspuns ma gandeam sa tin concursul la data anuntata, dar pot fara reprezentantul ANFP? multumesc
anfp posteaza numai anunturile concursurilor sau examenelor pentru care este organizator.
daca ati solicitat in scris Agentiei sa va desemneze un reprezentant in vederea desf unui concurs pentru care institutia dvs este responsabila de organizare, atata timp cat nu ati primit raspunsul nu puteti demara procedura fara reprezentantul Agentiei in comisia de concurs.
luati legatura cu responsabilul din cadrul ANFP care se ocupa de institutia dvs si vedeti daca solicitarea dvs a ajuns si daca a fost inregistrata precum si daca a fost solutionata.