avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legislatie transport persoane
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legislatie transport persoane

Buna Ziua,
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:
Sunt microintreprindere care are ca obiect de activitate transport ocazional de persoane in UE cu microbus 7+1 locuri
Care sunt reglementarile in vigoare? Am nevoie de licenta de transport?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: OpraM , utilizator 15:27, 12 Mai 2012
Licenta de transport international
[ link extern ] /

Eliberare licente transport
[ link extern ]
Am inteles daca sunt transportator ci autocar sau autobuz. Dar eu am un Mecedes Vito 7+1 , care se conduce cu categoria B al permisului de conducere. Se aplica aceeasi legislatie???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in oras tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua Eu efectuez transport angajati pentru o firma din oras cu 3 microbuze. Mentionez ca nu am licenta de trasnport. De la Primarie ma ameninta cu amenzi ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 4941 transporturi rutiere de marfuri bogdandatcu bogdandatcu Buna ziua, vreau sa devin PFA si sa transport marfa cu microbus de 3.5 t. Este nevoie de licenta de transport sau atestat pana la 3.5t? Cum dovedesc ... (vezi toată discuția)